30 mei 2014 - 14:13

Moet Hodgson Rooney passeren voor balans nationale elftal?

Een van de vreemdste aankondigingen rondom Engeland was het feit dat er, naast een of twee haarkloven, de conclusie was dat Hodgson de beste ploeg bij elkaar heeft geraapt die hij maar kon krijgen.

 

Er is geen enorm controversiele selectie en het enige vraagteken kunnen we zetten bij het niet selecteren van Ashley Cole. Hoewel Cole in de tweede helft van het seizoen nauwelijks heeft gespeeld en dus niet klaar zou zijn voor het WK. Met de geselecteerde groep heeft Engeland een aardig effectieve groep. Het systeem vergelijkbaar met die van Liverpool lijkt een van de beste systemen voor het Engelse elftal te zijn op het WK met een 4-2-3-1 / 4-3-3 systeem. Wat zowel defensief als offensief voor veel succes kan zorgen.

 

Roy HodgsonHet maakt het wel wat lastig om de beste twee aanvallers op te stellen omdat Hodgson de keus heeft uit Sturridge en Rooney. Wie hij opstelt zal duidelijk worden in de wedstrijd van vanavond tegen Peru.


Het is natuurlijk verleidelijk om beide spelers op te stellen omdat ze samen 44 goals in de Premier League hebben gemaakt, maar Engeland moet ook tactisch keuzes maken. Niet alleen aanvallend.

Bij een
Cesc vuurt terug naar Ramos
Discussie
0 Berichten